Nurol Makinadan Tunusa Askeri Ekipman Fabrikası

Nurol Makinanin Tunusun Bizerte şehrinde ihracata dayalı ortak silah fabrikası kurmayı planladığı bildirildi.

Nurol Makinadan Tunusa Askeri Ekipman Fabrikası
  • 10 July 2018, Tuesday 17:43
Nurol Makinanin Tunusun Bizerte şehrinde ihracata dayalı ortak silah fabrikası kurmayı planladığı bildirildi.
Tunus Sanayi, Orta ve küçük orta ölçekli girişimciler Bakanı Salim Al-Feriani, Türkiyenin Tunus Büyükelçisi Ömer Faruk Doğan ve Nurol Teknolojinin Genel Müdürü Oğuz Çarmıklı, Nurol Makina Genel Müdürü Engin Akyol ve Nurol Teknoloji Sanayi ve Madencilik Tic. A.Ş.Genel Müdürü Cem Sapmazla görüştü.
Türk delegasyonu, Tunusun Bizerte şehrinde, 20 dönümlük bir arazi üzerinde ihracata yönelik askeri ekipman fabrikası kurma konusunda görüşmelerde bulundu. Fabrikanın başlangıç seviyesinde 50 işçi istihdam edeceği, daha sonra bu sayının 500 bulacağı kaydedildi.
Tunus Sanayi Bakanı Salim Feriyani, Tunusta askeri sanayileşmenin gelecek vadeden bir sektör olduğuna vurgu yaptı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık