Elektrikçilere Eğitim

Eskişehir Elektrikçiler Odası tarafından üyelerine yönelik düzenlenen eğitim faaliyetleri devam ediyor.

Elektrikçilere Eğitim
  • 12 July 2018, Thursday 15:31
Eskişehir Elektrikçiler Odası tarafından üyelerine yönelik düzenlenen eğitim faaliyetleri devam ediyor.
Eskişehir Elektrikçiler Odası tarafından üyelerine yönelik düzenlenen seminere, Almanya Biberach Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmail Kaşıkçı ve Federasyon Eğitim Danışmanı Levent Özden konuşmacı olarak katıldı.
Esnaf Kefalet Düğün Salonunda gerçekleşen seminerin açılış konuşmasını yapan Başkan Cafer Adıgüzel, bu tür eğitimlerin devam edeceğini vurguladı. Daha sonra seminere geçildi.
Oda üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği seminerde Prof. Dr. Kaşıkçı, elektrik tesislerinde IEC ve EN standarları, güvenlik, koruma, topraklama sistemleri ve hesapları, potansiyel dengeleme, topraklama ölçümü ve hesapları ile Türkiyede AG projelerinde yapılan hatalar hakkında bilgi verdi.
Prof. Dr. İsmail Kaşıkçı, 18 yıldır üniversitede eğitim verdiğini ve Almanya adına standart çalışmaları yaptığını aktardı. Dünyanın artık akıllı şebekeler üzerine kafa yorduğunu aktaran Kaşıkçı, “Dünya bugün akıllı şebekeleri konuşuyor. Artık son 50 yılın işi bu olacak. Mühendisler bu alanda çalışacak. Sadece nükleer ve termik santral yok, güneş ve rüzgar santralleri artık var” dedi.
Elektrikli araç konusunda ise Kaşıkçı, “Elektrikli arabalar Avrupanın bir numaralı konusu. Üretmek değil, boşalan bataryayı nasıl doldururuz o konuda çalışıyorlar” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık