Bayramda Köprü Ve Otoyollar Ücretsiz Olacak

Kurban Bayramı dolayısıyla 18 Ağustos Cumartesi günü saat 00.00dan başlayarak, 27 Ağustos Pazartesi saat 07.00ye kadar Karayolları Genel Müdürlüğünce işletilen köprü ve otoyollardan geçişler ücretsiz olacak.

Bayramda Köprü Ve Otoyollar Ücretsiz Olacak
  • 15 August 2018, Wednesday 10:43
Kurban Bayramı dolayısıyla 18 Ağustos Cumartesi günü saat 00.00dan başlayarak, 27 Ağustos Pazartesi saat 07.00ye kadar Karayolları Genel Müdürlüğünce işletilen köprü ve otoyollardan geçişler ücretsiz olacak.

Kurban Bayramı tatili süresince Karayolları Genel Müdürlüğünce işletilen köprü ve otoyollardan geçişlerin ücretsiz olmasına ilişkin karar Resmi Gazetede yayımlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğanın imzasıyla yayımlanan karara göre, Kurban Bayramı dolayısıyla 18 Ağustos Cumartesi günü saat 00.00dan başlayarak, 27 Ağustos Pazartesi saat 07.00ye kadar yap-işlet-devret projeleri hariç, Karayolları Genel Müdürlüğünce işletilen köprü ve otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsünden geçişlerde ücret alınmayacak.
Söz konusu karar kapsamında 21 Ağustos Salı günü saat 00.00dan başlayarak, 24 Ağustos Cuma günü saat 24.00e kadar belediyeler ile bunların kurdukları birlik, müessese ve işletmelerce yürütülen toplu taşıma hizmetlerinin de ücretsiz olacağı açıklandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık