Başkan Babaştan Borsanın İşletme Tesisine Ziyaret

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kastamonu Ticaret Borsasının Organize Sanayi Bölgesindeki yatırımı Endüstriyel Orman Ürünleri İçin Ortak Kullanım İşleme Tesisini ziyaret etti.

Başkan Babaştan Borsanın İşletme Tesisine Ziyaret
  • 24 July 2018, Tuesday 17:23
Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kastamonu Ticaret Borsasının Organize Sanayi Bölgesindeki yatırımı Endüstriyel Orman Ürünleri İçin Ortak Kullanım İşleme Tesisini ziyaret etti.
Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği mali işbirliği ile finanse edilen, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülen Rekabetçi Sektörler Programı kapsamında yaklaşık 10 milyon avro yatırımla Kastamonuda hayata geçirilen Endüstriyel Orman Ürünleri İçin Ortak Kullanım İşleme Tesisi faaliyetlerini sürdürüyor. Tesisi ziyaret eden Başkan Babaş, çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Kastamonu Ticaret Borsasının bu tesisin hayata geçirilmesindeki önemli rolüne dikkat çekti.
Babaşı, Ticaret Borsası Başkanı Sedat İşeri il dışında olduğu için Yönetim Kurulu Üyeleri ağırladı. Ziyarette Babaş tarafından bir de hediye takdim edildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık